markkom 2011.11.04. 10:56

Account menedzser

Account menedzsert keresünk a Kriek Media csapatába!

Cégünk, a Kriek Media egy fiatal szereplő a magyar digitális ügynökségek mezőnyében. Online stratégiát, kampányokat és alkalmazásokat tervezünk olyan márkáknak, mint a Spektrum, a Panasonic, az Auchan vagy a Sport TV.

Szolgáltatásaink és termékeink jelentős része Facebook-központú. Sok esetben dolgozunk együtt más pr- és reklámügynökségekkel, emellett ügyfeleink száma is dinamikusan növekszik. Az így megnövekedett ügyfélkapcsolati és projektmenedzsment feladatok ellátására keresünk új munkatársat, teljes munkaidőre, minél hosszabb távra. :)

Az ideális jelölt kiemelten érdeklődik a webes trendek iránt, képben van a startupok és az online marketing világával és meggyőzően kommunikál szóban és írásban. Az ügynökségi tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel.

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, küldd az önéletrajzod az info@kriek.hu címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr123352758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása