A több mint 15 éve stabilan létező, folyamatos sikereket elérő és növekvő Makány Márta Divatház kötelező szakmai gyakorlati lehetőséget hirdet*.

 

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik elhivatottságot éreznek egy magyar márka világhírűvé tételéhez és szívesen dolgoznának egy rugalmas, előremutató és képzett csapattal. A program keretében marketing (piackutatás és kommunikáció), kereskedelmi, pénzügyi, stratégiai, logisztikai és online területekre keresünk elszánt diákokat.

 

A gyakorlati munka során a diákok betekintést nyerhetnek a cég és egy divatmárka működésébe, fejlődésébe, és ami a legfontosabb, aktívan befolyásolhatják annak menetét és fejlődését. Gyakornokaink folyamatos oktatásban részesülnek, egyéni feladatokon keresztül pedig kibontakoztathatják tehetségüket, kreativitásukat és kipróbálhatják szakmai rátermettségüket.

 

Jelentkezni angol és magyar nyelvű önéletrajz és érdeklődési területnek megfelelő motivációs levél elküldésével 2011. február 15-ig lehet a hr@makanymarta.com email címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr272621471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása