Sziasztok ex-Szakirányostársaim!
 
Novemberben új munkakörben fogok dolgozni a Wundermannál, így az én helyem megüresedik, ahova most lelkes, közösségi média fanatikus, jól fogalmazó emberkét keresünk, aki minél hamarabb tud kezdeni :) Ha épp munkát keresel, magadra ismertél a szövegből (amit a mai fészbúk-centrikus világban nem csodálnék) és szeretnél sokat "legálisan" postolgatni az internet social szegleteibe munkaidőben, akkor dobj egy önéletrajzot a hirdetés végén található e-mail címre!
 

 

A megállóba becsekkolsz, aztán twittelsz a buszról? Állandóan fent vagy a fácsén? Figyeled a közösségi média promóciókat, netán nyertél is már valamit? Teljesen otthon érzed magad a virtuális térben? Ha magadra ismertél és az íráskészséged is rendben van, egy nemzetközi ügynökség digitális csapatába várunk Téged világmárkák aktivációján dolgozni. Jelentkezéshez küldd el magyar és angol nyelvű önéletrajzodat egy kísérőlevéllel amate_somogyi@hu.wunderman.com-ra.         

 

 

A szerencsés kiválasztottat én fogom bevezetni a tartalommenedzserek káprázatos like-világába :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr982408319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása