Az „Akcióhős” pályázat mindenkinek szól, aki szereti a filmeket, a filmcsillagokat, szenvedélyes mozibolond, vagy akár egy pillanatig is eljátszott a gondolattal, hogy milyen lehet egy direktori székben ülni és azt kiáltani: felvétel indul! A UPC most arra buzdít, hogy ragadjon videót, kamerát, webkamerát vagy mobilt bárki, és mutassa meg a benne szunnyadó rendezőt! Nem kell feltétlen dollármilliós büdzsé ahhoz, hogy valaki eljusson Hollywoodba. Elég egy percnyi tehetség is.

A pályázat vége: 2010. november 15. 24:00

 

A Díj
A legtöbb szavazatot kapott videó rendezője egy 2 személyes 10 napos utat nyer a filmek fővárosába: Hollywoodba. Ezen kívül ellátogathat az UNIVERSAL stúdióba, ahol egy rendkívüli kirándulás során beleshet az igazi szuperprodukciók kulisszatitkaiba is.

Bővebb információ: http://www.akciohos.hu/

http://palyazatok.org/akciohos-filmpalyazat/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr712401857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása