markkom 2010.09.26. 12:39

Tervezz arculatot!

A Pszichodiák Alapítvány pályázatot hirdet a tizennegyedik Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napok (2011. április) arculatának, honlapjának és blogjának megtervezésére.

A Pszinapszis egy 4000 fős látogatottságú, kizárólag önkéntes diákok által szervezett országos rendezvény, melynek célja pszichológiai ismeretek épszerűsítése és egy alternatív szabadidős program nyújtása a szakmabeli és az érdeklő laikus közönség számára.

Leadási határidő: a postára adás határideje 2010. október 18. 24.00. A beérkező pályázatokat folyamatosan bíráljuk el, ezért minél előbb külditek a pályaművet, annál nagyobb az esély a győzelemre.

Pályázat benyújtásának módja: a pályamunkákat CD-n rögzítve kérjük eljuttatni az alábbi címre: Pszichodiák Alapítvány, 1064 Budapest, Izabella utca 46. Kérjük mellékelni a kitöltött és aláírt adatlapot is! A borítékon szerepeljen: "15. Pszinapszis Arculat". Budapesten telefonos megbeszélés alapján a pályázatokat átvesszük. Keresni Bánfai Kareszt lehet a 0630/626-1183-as telefonon.

Elnyerhető támogatás mértéke: 75 000 Ft vissza nem térítendő támogatás, melyet a nyertes részére 2 egyenlő részletben folyósít az Alapítvány (1. részletet a döntést követően, 2. részletet a rendezvényt követően).

Az első három helyezettet a Pszinapszis mindhárom napjára szóló 2 db VIP bérlettel jutalmazzuk.
Pályázati kapcsolattartók: Bánfai Karesz banfai.karoly@pszinapszis.hu
Makai Nóra makai.nora@pszinapszis.hu
Mike Renáta mike.renata@pszinapszis.hu
 
A Pszinapszisról a http://www.pszinapszis.hu, az alapítványról a http://www.pszichodiak.hu oldalon tájékozódhatsz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr252324155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása