Az International Advertising Association (Reklám Világszövetség) meghirdette az évenkénti megrendezett, immáron 4. IAA - Dentsu Globális Diák Poszter Versenyt, aminek a „felelősség” vezérfonala ebben a küldetésben.  

A globális diák poszter verseny az ENSZ fenntartható fejlődés akciójának keretében lett kihirdetve, amely a RIO+20 vezetésével, az ENSZ Fenntartható Fejlődés Konferenciáján, a Dentsu Inc. adományával vált lehetségessé.

A verseny olyan egyetemisták számára van meghirdetve, akik reklám és marketingkommunikációt vagy tervezés szakon tanulnak.

A pályázat témája: a fenntartható fejlődés, hogyan generálhatunk több munkalehetőséget és jólétet úgy, hogy közben óvjuk a természetet. A korábbi versenyek a klímaváltozásra, biodiverzitásra és fenntarthatóságra fókuszáltak.

A jelentkezési lap az alábbi linken érhető el:

www.iaaglobal.org

4. Dentsu Globális Diák Poszter Verseny

A verseny globális zsűrijét szakértők fogják képviselni Ázsiából, Európából, Latin-Amerikából, Közel-Keletről, Afrikából és USA-ból, Kanadából.

Jelentkezési határidő: 2011. december 1.

Beküldési határidő: 2012. február 29.

Verseny értékelése: 2012 márciusa

Díjátadó ceremónia: 2012 nyara (ENSZ)

Egyéb információk:

markkom.blog.hu/media/file/IAA%20Dentsu%20poster%20competition%20launch%20press%20release%20rev%2010%207%2011%20FINAL.pdf

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr513321828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása