Az Országos Média Diákversenyt 2001-ben az OMD Hungary Kft, Magyarország egyik vezető kommunikációs ügynöksége hívta életre és azóta is sikerrel működteti. Évről évre az ország minden részéről nevező lelkes csapatok bizonyítják, hogy a verseny fontos szerepet tölthet be a marketinget, marketing kommunikációt tanuló diákok életében, hiszen lehetőséget biztosít a szakma iránt érdeklődő diákok számára a médiatervezési módszerek megismerésére, a média kreatív alkalmazására. Kapcsolatba kerülhetnek a szakma kiválóságaival, a megszerzett tapasztalatok pedig támogathatják őket későbbi pályaválasztásuk során.

A verseny nem titkolt célja, hogy felfedezze és felkarolja a jövő tehetséges média szakembereit. A verseny abszolút győztesének járó, szabadon választott féléves szakmai gyakorlat lehetősége akár az eljövendő szakmai pályafutás megalapozása is lehet. Ezt támasztja alá, hogy a döntőbe jutott versenyzők közül sokan ma már a gyakorlatban tapasztalhatják a marketingkommunikáció mindennapos kihívásait.

 

Nevezési határidő
2011 október 4. – 2011. november 4.

További információk:

http://www.omd.hu/hu/mediaverseny/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr23287885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása