Szlogent keres az Ódry Színpad. A javaslatokat október 3-ig várja a Színház- és Filmművészeti Egyetem. A legjobb öt közül - amelyeket Ascher Tamás, Novák Eszter és Rába Roland választ ki - a végső nyertesről a 7óra7-en dönt a közönség!
A Színház- és Filmművészeti Egyetem munkatársai szlogent keresnek az Ódry Színpadnak, amihez nem kell más, csak egy frappáns mondat arról a helyről, ahol a pályakezdő fiatalok kísérletező és játékos kedve, a kezdő színészek elszántsága és vagánysága először kap nyilvánosságot! A pályázók fantáziájának semmi nem szab határt, mindenki korlátlan ötlettel jelentkezhet! Azaz: Ódry Színpad .
A javaslatokat privát üzenetben az Ódry Színpad Facebook-oldalának (http://www.facebook.com/pages/%C3%93dry-Sz%C3%ADnpad/260733200140) postafiókjára, vagy a szervezes@szfe.hu e-mailcímre várjuk, 2011. október 3-án, hétfő délig. A beérkezett ötletek közül a legtalálóbb ötöt a háromtagú zsűri (Ascher Tamás, Novák Eszter és Rába Roland) választja ki. S hogy melyik lesz a győztes, azt szavazással a közönség dönti el, a 7óra7 weboldalán keresztül!

A fődíj két darab, egyenként négy, szabadon választott előadásra szóló szabadbérlet, valamint a tény, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem Ódry Színpada a Te szlogeneddel hirdeti magát!

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr203247264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása