KEEP WALKING™

 Pályázati felhívás a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának,
valamint a Főiskola Kereskedelem és Marketing szakának diákjai számára,
a Kereskedelem és Marketing Intézet gondozásában

 

Érdekel a környezetvédelem? Ha eddig nem is foglalkoztál aktívan vele, most itt az alkalom, hogy megmutasd, Te hogyan segítenéd a környezetet! Fogj össze a barátaiddal, indulj a KEEP WALKING™ pályázaton és mutass példát Te a barátaidnak – gyűjtsd a like-okat és vidd haza az értékes díjak egyikét...

 

Elérhető díjak:

A környezetvédelmet és a környezettudatos hozzáállást kiemelten fontosnak tartjuk. Ezzel összhangban, a nyertes csapatok az alábbi díjazásban részesülnek:

  1. helyezett csapat: 900.000 forint
  2. helyezett csapat: 720.000 forint
  3. helyezett csapat: 600.000 forint

 

 

Kik indulhatnak?

Olyan 2-4 fős csapatok pályázatait várjuk, amelyek tagjai a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának, valamint a Főiskola Kereskedelem és Marketing szakának hallgatói, (az intézménnyel hallgatói jogviszonyban állnak és 18. életévüket betöltötték). Egy diák egyszerre csak egy csapat tagja lehet.

Mivel indulhatsz?

A pályázat bármilyen saját projektmunka, kutatás, elemzés lehet a környezetvédelem, környezettudatosság, fenntarthatóság témája körül; bármilyen magyarországi pozitív, követendő példa, jó gyakorlat bemutatása.

 

...

 

részletek: http://eszes.net/keepwalking.htm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr502874222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása