11. Arc kiállítás fődíjasa Nagygyörgy Zoltán, az Arc szervezőivel közösen pályázatot írt ki, amely keretében egy Schwinn Csepel kerékpárra várnak dekorációs dizájnterveket. A legjobb tervet megvalósítják, azaz kidekorálják a biciklit, majd elárverezik, a befolyó pénzt pedig a tatárszentgyörgyi gyilkosság áldozatinak családja kapja meg. A legjobb pályaművet beadó pályázó egy Schwinn Csepel kerékpárt kap.

Nagygyörgy Zoltán a pályázatról: "Amikor átvettem a győzelemért járó ajándékokat, úgy gondoltam, hogy itt az idő, hogy én is adjak. A kerékpárra esett a választás. Viszont ez a kerékpár egy igazi városi vitéz, vagy vitézleány jó lovának való, így azt ötlöttük ki az ARC-cal, hogy a bringa maradjon a városban, az értéke viszont egy alapítványon keresztül jusson el Tatárszentgyörgyre, a gyilkosság áldozatainak családjához. És hogy ez az érték minél nagyobb segítséget nyújthasson, egy jótékonysági árverésen biztosítunk lehetőséget arra, hogy most mások is segíthessenek. Az ezzel kapcsolatos kreatívpályázat ötlete később jött, azért hogy a kerékpárt különlegessé tehessük az árverésre."

Pályázni csoportosan is lehet.

Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.

Az érvényes pályázat feltétele a www.arcmagazin.hu weboldalon való pályázóiregisztráció, a pályázati anyag megfelelő formátumban való feltöltése, és apályázati feltételek elfogadása.

 

Díj 


A legjobbnak ítélt terv alkotója mi mást is vihetne haza, mint egy Csepel Royal kerékpárt! Tervét kivitelezzük, és árverésre bocsátjuk! 

 

Link: http://www.arcmagazin.hu/bringa-egyediesito-palyazat-jotekonysag

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr732362706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása