markkom 2010.10.04. 12:40

Talking tree - CSR?

Ha már úgyis minden órán a társadalmi felelősségvállalásról halgatunk előadást, gondoltam megosztom veletek az EOS Magazin által kezdeményezett összefogást.

A sztori nagyon egyszerű, de annál tanulságosabb. Egy 100 éves fa mindennapjait követhetitek percről percre a facebook-on, tweet-elhettek vele vagy akár megnézhetitek a videóit, meghallgathatjátok egy madárcsicsergős vagy épp egy kocsizajtól elárasztott reggelét.

Érdemes tehát elgondolkodni azon, hogy ebben az elferdült világban, hogy próbálnak a kivitelezők rávenni  minket arra, hogy érezzünk, gondolkodjunk és cselekedjün. 

A kezdeményezés már csak azért is érdekes, mert Fa Úrnak már több mint 7000 barátja van a fészbúkon...és talán lehet, hogy te leszel a következő.

http://talking-tree.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr92343687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása