markkom 2010.10.01. 01:52

EmoRáció 2010

Most jön az a rész, hogy élménybeszámolunk. Mert van mit mesélni. Tényszerű leírásra,
száraz hangnemre ne számítsatok, tekintve hogy a szeptember 28-29-én megtartott
Emoráció 2010 Reklámkonferencia nem volt éppen élire vasalt, mi pedig nem szoktuk túlságosan komolyan venni magunkat.

Ezen természetesen nem azt értem, hogy a rendezvény szakmai színvonala, előadói,szekciói komolytalanok lettek volna. Épp ellenkezőleg: a két nap alatt igenis élvezhető, igényes előadásokat hallgathattunk meg, méghozzá a kommunikációs- és reklámszakma nagyjaitól. Rubik Ernőtől kezdve, Novák Péteren keresztül, szívünkcsücske Sas Istvánt is belevéve és Geszti Pétert sem kifelejtve a sorból – megannyi szakmabeli prezentációját meghallgathattuk. (A felsorolás természetesen meglehetősen hiányos, de érzitek mire gondoltam mikor azt mondtam: színvonal.)

Mindenki megtalálhatta emellett a kedvére való szekciót:beülhettünk többek között például az insight-ról, a tenderezésről, az ambient-ről szóló előadásokra, hallgathattunk vitákat, kerekasztal-beszélgetéseket médiaügynükségek, bankok vagy épp nagyvállalatok vezetőitől. Megismerkedhettünk sok-sok elkötelezett reklámos arc egy-egy témával kapcsolatban foglalt álláspontjával, különböző szemszögből láthattuk a szakmát érintő jelenlegi akadályokat.

Mindezek mellett pedig természetesen mindannyian éltünk a korlátlan ital-, pogácsa- éssütifogyasztás lehetőségével, ráadásul nem kis örömünkre volt szerencsénk a Saliris szálloda egyéb szolgáltatásait is igénybe venni. Ez naná, hogy nem ment simán, a részleteket viszont inkább személyesen mesélnénk el. ;) Az esti buliban pedig odatettünk magunkat úgy igazi Külker-módra... ez remélem mindent elmond.

Köszönjük Dávidnak és Pistának a részvételi lehetőséget és hálásak vagyunk, amiért felvállalt minket eme két napon a nagyközönség előtt is.

Zsír volt, na!

@Süni

Ízelítőül: http://picasaweb.google.hu/113888952960409101354/Kollazsok#5522869570974861266

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr322336132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása