A Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézete 2010-ben is megrendezi az Országos Piackutatási Diákversenyt. A versenyre minden olyan felsőoktatási intézményben tanuló hallgató jelentkezését várjuk, akik piackutatást tanulnak vagy tanultak. Ezúton kérjük közreműködésüket abban, hogy a versenyfelhívást eljuttassák diákjaik felé.

A verseny célja, hogy elősegítse a piackutatás gyakorlati alkalmazásának megértését, a szakma népszerűsítését az egyetemi és főiskolai hallgatók körében. A verseny hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a végzett hallgatók szakmai hozzáértéssel kezeljék a kutatási igényeket és széleskörűen ismerjék azok megoldási lehetőségeit, akár ügynökségi, akár ügyfél oldalon kerülnek a jövőben kapcsolatba a piackutatással.

A verseny feladatot a Vodafone írta ki ez éven, a téma:

A fiatalokat megcélzó kommunikáció hatékonyságának vizsgálata a mobilszolgáltatók esetében.

 

Az első helyezett csapat tagjainak díja féléves szakmai gyakorlat a zsűriben résztvevő piackutató vállalatok valamelyikénél, illetve a Vodafone-nál, heti Sziget jegy, továbbá Vodafone ajándékcsomag. Emellett a nyertes csapat tagjai részvételi lehetőséget kapnak az SPSS tanfolyamaira 400 000 Ft összértékben.

 

A második helyezett csapat tagjai 2 napijegyet kapnak a Szigetre, Vodafone ajándékcsomagot, valamint részvételi lehetőséget az SPSS tanfolyamain 200 000 Ft összértékben.

 

A harmadik helyezett csapat díja 1-1 napijegy a Szigetre, Vodafone ajándékcsomag, valamint részvételi lehetőséget az SPSS tanfolyamain 200 000 Ft összértékben.



Jelentkezési határidő:

2010.10.01.

 

 

 

A feladat részletei, a jelentkezési lap és további információ elérhetők:


www.piackutatas-verseny.info

További kérdéseiket az alábbi email címre küldhetik:


marianna.piskoti@uni-corvinus.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr122300121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása