A Publicis Consultants Budapest egy dinamikusan fejlődő nemzetközi PR ügynökség, amely Magyarországon a Saatchi & Saatchi Reklámügynökség önálló PR divíziójaként működik. (További információ: www.saatchi.hu, www.mslgroup.com oldalról)

Az ügynökség hazai és nemzetközi ügyfeleinek kiszolgálása kapcsán PR gyakornoki álláslehetőséget biztosít olyan jelentkező számára, aki kiváló angol nyelvtudással rendelkezik, érdeklődő és szívesen mélyül el a PR mindennapi feladatiban.

Feladatok:

* Napi sajtófigyelés: internetes felületről a cikkek lementése (eredeti lapból szkennelés), rövid angol nyelvű összefoglaló készítése.
* Havi sajtóelemzés: megjelenések értékelése a kidolgozott szempontrendszer alapján.
* Napi ügyfélkiszolgálás támogatása: sajtólista összeállítása, újságírói follow up telefonon és/vagy írásban, fordítási feladatok (angol-magyar, magyar-angol), szövegek megírása, előkészítése, sajtóeseményen vagy egyéb rendezvényen való részvétel.
* Ügyfélkiszolgálás adminisztratív feladatai: megrendelések, számlák kezelése.
* Háttérinformációk gyűjtése különböző forrásokból.
* Nyomtatott újságok rendben tartása (téma, időrend).

A fenti feladatok mellett a PR gyakornok - az ügynökség többi munkatársához hasonlóan - részt vesz az ötletelésekben, közös gondolkodásban, új üzleti lehetőségek feltárásában. Ezzel alkalma nyílik megismerni az ügynökségi tervezést és a napi feladatokat egyaránt.

Olyan gyakornok jelentkezését várjuk, aki kreatív gondolkodású, széles látókörrel rendelkezik, magyar anyanyelvű, agilis, és felelősségteljes gondolkodásának és munkavégzésének eredményeként szeretné megismerni ezeket a feladatokat. Jelentkezéséhez kérjük csatolni az önéletrajzot is angol nyelven.

Gyakorlati idő kezdete: 2010. szeptember

Gyakornoki fizura és jó társaságra lehet számítani :)

Jelentkezés és további információ:

Egriné Matisz Tünde
PR igazgató
e-mail: tunde.egrine@publicis-consultants.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr522288386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása