Kreatív fialatok nevezését várja a Young Lions Competition előválogatási verseny

 

A Cannes Lions hivatalos hazai képviselője a MAKSZ, az előválogatási verseny fő támogatója a Vodafone, a Grey reklámügynökség és a CEMP

 

Budapest, 2012. április 23. – A MAKSZ, a Cannes Lions nemzetközi kreatív fesztivál hivatalos hazai képviselője fiatal, ötletgazdag párosok nevezését várja a Young Lions Competition selejtező versenyére. A szervezők Cyber és Young Marketers kategóriában, április 25-től várják a pályázati anyagokat. A győztes párosok a Vodafone támogatásával jutnak el a cannes-i fesztiválra és vehetnek részt a nemzetközi megmérettetésen.

 

A Cannes Lions hivatalos hazai képviselője, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szervezi a Young Lions Competition előválogatási versenyt, amelyre a fiatal magyar kreatív párosok Cyber és Young Marketers kategóriában nevezhetnek. A pályázati anyagokat a Grey ügynökség által készített www.younglions.maksz.com oldalra május 13-ig lehet feltölteni.

 

Cyber kategóriában 28 év alatti copywriter és web-designer párosok online kampányát várja a MAKSZ, ahol a feladat nem más, minthogy bemutassák a Vodafone szélessávú mobilinternetének előnyeit, ami ma már több mint 9,5 millió ember számára elérhető Magyarországon. Ebben a kategóriában diákok jelentkezését is várják. Young Marketers kategóriában a megbízói oldal 30 év alatti marketingesei nevezhetnek, akiknek egy terméket vagy szolgáltatást népszerűsítő kommunikációs briefet kell kidolgozniuk. A kategória feladatkiírását a CEMP készítette.

 

A beérkezett nevezéseket a MAKSZ, a Vodafone és a Grey szakemberei két körben zsűrizik, majd a két győztes párost május 23-án, a Portfolio Night-on hirdetik ki. A Magyarországot képviselő ifjú tehetségek a Vodafone támogatásával vehetnek részt az idei cannes-i fesztiválon, ahol egy újabb megmérettetés vár a fiatalokra. A nemzetközi versenyen a kategória-győztesek belépőt nyernek a 2013-as Cannes Lions fesztiválra.

 

A Cannes Lions kreatív fesztivált idén 59. alkalommal rendezik meg június 17. és 23. között a dél-franciaországi fürdővárosban, Cannes-ban.

 

Bővebb információ a www.younglions.maksz.com oldalon található.

 

Kapcsolat:

Móra Eszter

eszter@maksz.com

A bejegyzés trackback címe:

https://markkom.blog.hu/api/trackback/id/tr124490285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása